Resultaten voor rode dasspeld microfoon

rode dasspeld microfoon
Losse dasspeld microfoons Fritz-Events goedkoopste webshop winkel Fritz-Events.
Rode Lavalier dasspeld microfoon. Een lavalier microfoon is ontworpen zodat het bijna niet meer opvalt dat je een microfoon draagt. De Rode Lavalier is een compacte microfoon die geleverd wordt met clip zodat je deze aan je kleding kunt bevestigen.
Dasspeld microfoons voor smartphones.
Geschikt voor andere merken. Sony Xperia 1. Dasspeld microfoons voor smartphones Lees meer. RODE SmartLav 5900., Ja, deze wil ik! Røde Filmmaker kit. Ja, deze wil ik! Boya Duo Pro Lavalier BY-LM400 4295., Ja, deze wil ik! Boya Microfoon Draadloos BY-WM4 10900.,
Kamera Express RODE SmartLav. kamera-express-logo. kamera-express-logo.
Onze analystische cookies worden gebruikt om websitestatistieken en het gebruik van de website anoniem door te meten. Marketing cookies houden de producten en de pagina's' bij die u bekeken heeft. Zo kunnen we voor u onze website, advertenties en aanbiedingen personaliseren.
RODE SmartLav dé dasspeld-microfoon voor smartphones.
45, mm miniatuur microfoon. Twaalf maanden garantie. kabellengte 1180 mm tot 6 meter te verlengen met de SC1 verlengkabel. LET OP: Voor gebruik met de iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus of iPhone X is een extra verloopkabeltje noodzakelijk. Dit geldt ook voor andere smartphones zonder 35mm, hoofdtelefoonaansluiting. SC1 verlengkabel TRRS 6 meter. Ja, deze wil ik! Smartphone interview kit. SC1 verlengkabel TRRS 6 meter. Røde SC6 audio adapter. Ja, deze wil ik! RODE SC3 1299.,
Microfoon kopen? CameraNU.nl.
Bij CameraNU.nl vind je een ruim assortiment draadloze microfoons, voor diverse toepassingen. Onder andere van de topmerken Sennheiser en Rode. Voor shotgun microfoons zijn uiteenlopende toepassingen te bedenken. Een shotgun microfoon kan bevestigd worden aan een hengel, een boompole of een pistoolgrip voor gebruik uit de hand. Maar plaatsing op een spiegelreflexcamera of videocamera is natuurlijk ook mogelijk. Een shotgun microfoon pikt het geluid alleen aan de voorzijde van de microfoon op. Dit betekent dat ongewenst omgevingsgeluid niet in je opnames terecht komt. Een shotgun microfoon kan zeer nauwkeurig gericht en daardoor vanaf grote afstand gebruikt worden. Tijdens interviews is het voor zowel het uiteindelijke beeldresultaat als het humeur van de geïnterviewde niet altijd even handig om een flink uit de kluitengewassen microfoon onder zijn of haar neus te duwen. Een lavalier microfoon, vaak ook dasspeld microfoon genoemd, is dan dé oplossing.
Review clipmicrofoons: Sennheiser ClipMic en Røde SmartLav.
Voor het maken van een opname kun je elke app gebruiken die normaalgesproken ook toegang heeft tot de iOS microfoon. Zo kun je met de standaard camera-app van Apple een video maken, waarbij het geluid wordt opgenomen met de reversmicrofoon.
bol.com Røde SmartLav.
4.6 van de 5. Vragen en antwoorden 3. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 4. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. De Rode SmartLav is een handige dasspeld microfoon die u rechtstreeks kunt aansluiten op uw iPod, iPad of iPhone.

Contacteer ons

+  rode dasspeld microfoon
+  manchetknopen winkel amsterdam
+  zijden stropdas kopen
+  dasspeld hema
+  dasspeld microfoon kopen
+  dasspeld manchetknopen
+  manchetknopen online kopen
+  dasspeld microfoon voor videocamera
+  roze stropdas kopen
+  dasspeld en manchetknopen