Zoeken naar 14 karaats gouden dasspeld

14 karaats gouden dasspeld
14 karaats gouden dasspeld met een roos geslepen diamant Catawiki.
14 karaats gouden dasspeld met een roos geslepen diamant. De dasspeld is in een goede conditie en is getoetst voor 14 karaats goud. Afmetingen: lengte dasspeld is 58 mm en heeft een totaal gewicht van 58 mm. Wordt aangetekend verzonden.
RS of Scandinavia dasspeld in zilver met 14 karaat goud.
Leuke RS of Scandinavia manchetknoop in zilver met 14 karaat goud. Meest gezochte categorie. RS of Scandinavia dasspeld in zilver. Echt witte kristal dasspeld in staal. Met structuur dasspeld in geoxideerd sterlingzilver. Mooi dasspeld in verguld staal. Dasspeld in geoxideerd sterlingzilver met 8 karaat goud.
14 karaats gouden dasspeld Catawiki.
Om te kunnen bieden, hebben wij nog aanvullende informatie nodig. U kunt nog niet bieden omdat u nog even moet wachten tot we uw telefoonnummer hebben gecontroleerd. Juwelen voor mannen. 14 karaats gouden dasspeld. De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen.
Gouden dasspeld van 14 karaat goud met een mooie aparte zetting.
Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden omtrent onze laatste aanbiedingen? Oudesieraden.com is een website. met leuke vintage sieraden in. goud en zilver. Gouden dasspeld van 14 karaat goud met een mooie aparte. zetting bezet met een ronde spinel van 6 mm.
Mooi RS of Scandinavia dasspeld in zilver met 14 karaat goud.
Diamant ring in 14 karaat witgoud 026, ct. Meest gezochte categorie. RS of Scandinavia dasspeld in zilver. Echt witte kristal dasspeld in staal. Met structuur dasspeld in geoxideerd sterlingzilver. Mooi dasspeld in verguld staal. Dasspeld in geoxideerd sterlingzilver met 8 karaat goud.
Olga Jewels 14 karaat gouden dasspeld met hugenoten kruisje.
Leren mode armbanden. Gouden dasspeld met hugenoten kruisje. Olga Jewels Gouden dasspeld met hugenoten kruisje. 14 karaat gouden dasspeld met hugenoten kruisje. Met beveiliging op de speld. Klik hier voor de verzendkosten. Verzenden kan op verschillende manieren. Maak uw keuze.
17-110.20 14 karaats gouden dasspeld.
14 karaats gouden dasspeld. 14 karaats gouden dasspeld. Schrijf de eerste review over dit product. 14 karaats gouden dasspeld met de afbeelding van een muis op double speld, de lengte van dit sieraad is 59mm, voorzien van het 585 goudkeurmerk.
Gouden dasspeld.
Meer informatie Artikelnummer DZ47. Karaatgehalte goud 14 karaat 585. Gewicht van het sieraad 3.6 gram. Breedte 0.6 cm. Lengte 5.0 cm. Zilveren ring met Aquamarijn en Saffier. Speciale prijs 12240, Normale prijs 13600., Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Gouden ring met Aquamarijn.
Vind gouden dasspeld op Marktplaats.nl.
Ophalen of Verzenden. Gouden 14 karaats BP dasspeld. Voor de verzamelaars een unieke gouden bp dasspeld in een mooi klassiek doosje. De dasspeld is van 14 karaats goud en een echte must have voor de verzamelaar. Zo goed als nieuw Verzenden.

Contacteer ons

+  dasspeld suitsupply
+  dasspeld goudkleurig
+  waar manchetknopen kopen
+  dasspeld hugo boss
+  dasspeld microfoon xlr
+  hugo boss dasspeld
+  goedkope dasspeld
+  dasspeld met ketting
+  zilveren manchetknopen amsterdam
+  14 karaats gouden dasspeld